Tarih: 20.12.2023 15:20

ZAFER PARTİSİ GENEL AKANI ÜMİT ÖZDAĞ RİZE'de..

Facebook Twitter Linked-in

CEMİL BİGİN ANKA RİZE / ZAFER PARTİSİ GENEL AKANI ÜMİT ÖZDAĞ RİZE'de..

Genel başkan İyidere köyünde konvoya karşılandı.

Rize merkezde parti lokalinde genel sohbet ederken bizim röportaj telifimizi kırmadı.

Başkanlık odasına gelip sorularımızı sorduk;  Ümüt ÖZDAĞ'' Yanıtladı.

İlk sorumuz yöresel belediye başkanlığı oldu, yerel seçimlerde aday çıkaracak mısınız yada başka partilerle birleşecekmişsiniz?  

'' Biz her ilde aday göstereceğiz sadece Kars Iğdır'da Hdp'ye karşı Vatan sever bir partiyi destekleme kararı aldık, diğer il ve ilçelerden aday göstereceğiz derken esasen biz İyi partiye çağrıda bulunduk, cevap alamadık. Biz de Rize'nin bütün ilçelerinden ve 81 il de aday göstereceğiz." 

Ardından ise göçmenleri sorduk;

" Suriyeliler ülkemize gelip vatandaşlık ve iş sahibi olurken bizim doktorlarımız ve değerlerimiz yurt dışına gidiyorlar. Hükümet suç işlemiş oluyor " dedi. " Zaten dünyanın uyuşturucu kirimin al merkezi olmaya doğu gidiyoruz, bu bir suç."

" Doktalar, mühendisler yurtdışına gidiyor, sahip çıkılmıyor. Ne doktorlar,  mühendisler, yazılımcılar yurt dışına gidiyor yerlerine kendi ülkelerinde doğru dürüst okuma yazma bilmeyen sığır çobanlarını alıyoruz " dedi. 

Röportajımızın ardından halkla buluşmak için esnaf ziyaretinde bulunup basın toplantısı düzenledi. 

Basın toplantısının ardından Çayeli'ne gidip 15 Temmuz Şehitler meydanın da halkla buluşup pazar yerinde vatandaşlara sohbet ederek halkın şikayetlerini dinledi. 

Akşam Rize'ye gelip basınla gün değerlendirmesinde bulunacak. 

Rize'den sonra Artvin'e geceçek..

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —