Tarih: 21.01.2024 18:20

Vali Baydaş, Öğrencilere Karnelerini Dağıttı

Facebook Twitter Linked-in

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Polis Amca İlkokulunda düzenlenen 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı birinci yarıyıl karne dağıtım törenine katılarak, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ilk döneminin tamamlanmasıyla ilimiz genelinde 57 bin 573 öğrenci karne heyecanı yaşadı. Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Milli Eğitim Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Tuba Korkmaz ve Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi Polis Amca İlkokulunda düzenlenen karne törenine katılarak öğrencilerin karne heyecanlarına ortak oldu. Düzenlenen törene okul müdürü, öğretmenler ve çok sayıda veli de katıldı.

Vali Baydaş, törenin yapılacağı okula gelişinde bahçede öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı.

Vali Baydaş ve Başkan Metin sınıflara girerek, öğrencilere karnelerini dağıttı. Öğrencilerle tek tek ilgilenerek sohbet eden Vali Baydaş, tatilde ilk yarıyılın yorgunluğunu atlatmak için imkanlar dahilinde sosyal, kültürel ve sportif aktivitelere katılarak tatili iyi değerlendirmelerini, bunun yanında okulda öğrendiklerini tekrar ederek pekiştirmeleri tavsiyesinde bulundu.

Öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin yaşadıkları heyecana ortak olan Vali Baydaş, “Tüm ülkemizde olduğu gibi ilimizde de büyük bir emekle bir dönemi tamamlamış bulunuyoruz. Bu yıl Cumhuriyetimizin 100.  Yılı dolayısıyla bu yılı önemsiyoruz. 2023-2024 eğitim yılının ilk dönemini tamamladık. 2 haftalık bir tatille çocuklarımız dinlenecek. Eğitim öğretim sezonunun ikinci yılında hep birlikte buluşmayı diliyorum. Bugün 57 bin 573 öğrencimiz karne alıyor. Rize’deki bütün öğrencilerimize ve Rizeli hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor iyi tatiller diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —