Tarih: 21.02.2024 12:55

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet Toplantısı Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet Toplantısı Valimiz İhsan Selim Baydaş başkanlığında yapıldı.

 Rize Valiliği'nde gerçekleştirilen toplantıda; Ramazan ayı boyunca yapılacak yardım ve çalışmalar değerlendirilerek işleyişler görüşüldü.

 Vakfın sorumluluğunda olan işler ve yardım hizmetleri hakkında değerlendirme ve bilgi alışverişi yapılarak çeşitli kararların alındığı toplantıda #ValiBaydaş, "Devletimize düşen görev acil ihtiyaçları karşılayabilmektir. Vakıf mütevelli heyetinin görevi de devletin göndermiş olduğu imkanları en adil şekilde paylaştırmak, halkımıza ulaştırmaktır. Toplumda ihtiyacı olduğu halde gizlenenler de olabilir. Bu kurullara düşen en önemli görev bu çalışmaları yaparken hakkaniyeti sağlayarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın tüm taleplerini titizlikle değerlendirmektir. İmkanlar ölçüsünde sorunlara çözüm bulunulmasına yönelik çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeliyiz” ifadelerini kullandı.

 Düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Hatice Cemre İncesu, Rize Belediyesi Başkan Yardımcısı Kemal Genç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüseyin Kahveci, kurum müdürleri ve mütevelli heyet üyeleri katıldı.

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —