Tarih: 13.06.2024 16:57

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, İlçemizi Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Kalkandere ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İlçeye gelişte ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Baydaş, Kalkandere Kaymakamlığı'nı ziyaret ederek Kaymakam Alpay Dincel'den ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Burada, çeşitli başarılar elde etmiş öğrencilerle bir araya geldi ve onları tebrik ederek hediyeler verdi:

İlköğretim okulları bursluluk sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Atatürk Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Yakup İshak Korkmaz,

“Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında mısra ezberleme dalında il birincisi olan Yolbaşı İlköğretim Okulu öğrencisi Hilal Korkmaz,

“Okul Sporları Bocce Turnuvası Karadeniz Finalleri Yıldız Erkekler” kategorisinde ikinci olarak Türkiye finallerinde Türkiye üçüncüsü olan Kalkandere İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri,

“Okul Sporları Bocce Küçük Kızlar” kategorisinde il ve bölge ikincisi olarak Türkiye finallerine katılan Çayırlı İlköğretim Okulu öğrencileri.

Kaymakamlık ziyareti sonrası İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek bilgiler alan Vali Baydaş, ardından Kalkandere Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz’dan belediyenin projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Baydaş, Kuruköy Mahallesi’nde heyelan meydana gelen bölgeyi de ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı. İzlenecek yol haritası için ilgililere talimatlar verdi.

Vali Baydaş’a ziyaretleri sırasında İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, İl Jandarma Komutanı Ali Güngör ve Sahil Güvenlik Karakol Komutan Vekili Alican Özbey eşlik etti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —