Tarih: 07.06.2024 13:16

Rize Muhtarlar Federasyonu’nun Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ile Bir Araya Geldi

Facebook Twitter Linked-in

Rize Muhtarlar Federasyonu’nun organize ettiği toplantıyla federasyon yönetimi ve federasyona bağlı muhtar dernekleri Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ile bir araya geldi. 

“Biz her zaman üreticimizin yanındayız”

ÇAYKUR olarak her zaman üreticinin yanında olduklarını ve onlar adına doğru olanı yapmaya çalıştıklarını belirten Genel Müdür Alim: “Üreticilerimiz bizim için ilk önceliklerimiz arasında. Onların sorunsuz bir sezon geçirmeleri için her türlü tedbiri almaya ve çalışmalarımızı o yönde yapmaya gayret ediyoruz. Bu anlamda muhtarlarımız bizim için çok değerli.

Hem birer üretici hem de görev alanlarında bizim için üreticilerimizle aramızda köprü görevi görüyorlar. Sıkıntılarla, güzelliklerle bire bir karşılaşıp bunları bizlere ulaştırıyor görüş alışverişinde bulunuyor sıkıntı varsa çözüm arıyoruz. Bu toplantılar bizim için önemli. Üretici ayağında yol haritamızda önemli katkıları oluyor. Katılan arkadaşlar nezdinde tüm muhtarlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah toplantımız hayırlara vesile olur” dedi.

 

"Artık kota, kontenjan ve yaş çay parası ödemelerini konuşmuyoruz"

Bölgeleri adına söz alan muhtarlar istek, dilek ve temennilerini dile getirirken özelikle son yıllarda yaş çay kampanyalarının sorunsuz bir şekilde geçmesinden dolayı hem de ÇAYKUR’un zarar etmekten kurtulup kar açıklayan bir konuma gelmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Muhtarlar adına açıklama yapan Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Remzi Güzel: “Özellikle Genel Müdürümüze ve çalışma arkadaşlarına bu güzel ve anlamlı toplantı için teşekkür ediyorum. Bizler burada hem müstahsil hem de müstahsilimizi temsilen bulunuyoruz. İsteklerimizi, dileklerimizi ve üreticilerimizin yaşadığı sorunları konuşup çözüm yolları üzerinde görüş alışverişinde bulunduk. Arkadaşlarımızın ortak görüşü ÇAYKUR son zamanlarda güzel işlere imza atıyor.

Yaş çay satışında sorun yaşamıyoruz. Kota kontenjan adeta gündemden çıktı. Eskiden yaptığımız toplantıların ana maddeleri kota, kontenjan ve yaş çay paralarının ödenmesi olurdu. Artık bunları konuşmuyoruz. İnşallah daha olacaktır. Federasyonumuzun da takipçisi olduğu çay alım evlerinin bakım onarım işleri, personel çalışma düzeni, çayların nakliyesi konularındaki aksaklıkları da kendilerine ilettik. Özel idare, Belediyelerimiz, ÇAYKUR'un ve çay müstahsillerimizin imece usulüyle çalışarak bu sorunların çözüme ulaşmasının mümkün olacağını belirttik. İnşallah daha da güzel işlere beraber imza atacağız. Bu toplantılarımız hayırlara vesile olacaktır” dedi.

 

kaynak : www.gazeterize.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —