Tarih: 13.05.2024 11:46

Kalkandere Vakfı Girişimci Kadınlar buluşmasının ikincisini ve Anneler günü kutlaması yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Kalkandere Vakfı Girişimci Kadınlar buluşmasının ikincisini ve Anneler günü kutlaması Kalkandere vakfının Üsküdar'daki vakıf merkezinde yapıldı. 

Kendi işini kuran veya kurmak isteyen kadınlarımıza yönelik , tecrübeli girişimcilerin ve uzman hocaların katılımıyla istişare toplantısı yapıldı. 

Psikolojiyi doğru ve sağlıklı yönetmekle ilgili konu başlığında gerçekleştirilen programda, başta Uzman Klinik Psikolog Sayın Ayşe Nezahat Olgun ,Keşan Kumaşı projemizin resim çalıştayının Küratörü Sayın Tülay Deniz Gümüş, Ķültür Bakanlığı Tezhip sanatçısı ve yazar Sayın Ayşe Emine Sultan Çelik, Emniyet Müdürü Sayın Şermin Öztürk, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sayın Nedret Büyükasar ,Dağcılık sporuna gönül vermiş bir çok zirve tırmanışını vakfımızın gençlik kolları adına gerçekleştirmiş Sayın Emine Aycibin, Keşan projemizde görev yapan ressam hocalarımız ve çok sayıda biribirinden kıymetli konuklar ağırlandı.

Programınıza katılım ve katkı sağlayan başta Uzman Klinik Psikolog Sayın Ayşe Nezahat Olgun'a ve tüm değerli konuklarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —