Tarih: 14.11.2024 16:55

Kalkandere Vakfı Geleceğe Nesef Oluyor

Facebook Twitter Linked-in

"Geleceğe Fidan Dik Nefes Ol"  projesi kapsamında ,

Kalkandere Vakfı  “ Geleceğe Nefes 2053 Fidan Dikimi ” ne katkı sağladı. 

 

11 Kasım  Millî Ağaçlandırma haftasında Bir Milyon Ağaç sloganıyla İstanbul'un ormanları hayat buluyor .

 

Kalkandere Vakfı Çevre ve Doğa Kulübümüzün  yürüttüğü "Geleceğe Nefes Ol Fidan Dik” ağaçlandırma kampanyamız kapsamında  2053 adet Karayemiş, Defne ,Zeytin ,Ihlamur  ve Ceviz gibi çok çeşitli fidanı toprakla buluşturduk.


Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Orman Genel müdürlüğümüzün uhdesinde yürüttüğümüz programda  Vakıflar Genel Müdürümüz Sayın  Sinan Aksoy ,Vakıflar 2.Bölge Müdürümüz Sayın Arif Özsoy,  2.Bölge Hayır Hizmetleri Şube Müdürümüz Sayın Sabahat Çakır,  bir çok Stk ' nın genel başkanları ve üyelerinin  katıldığı organizasyonda vakfımızı temsilen ,Vakıf ve Dernek Başkanımız Sayın İsan İbar, geçmiş dönem başkanlarımızdan Sayın Mehmet Sadri Eyüboğlu Vakıf Başk.Yard. Sayın Fatma Akgün, Vakıf Çevre ve Doğa Kulübü Başkanımız Dağcılık sporunda da temsilcimiz Sayın Emine Aycibin  Gençlik Kolları yönetimimizden Sayın Muhammed Eyüp Yılmaz, Sayın Mehmet Yılmaz, ve çok kıymetli hemşehrilerimiz katılım sağladılar.


Başta Kültür ve  Turizm Bakanlığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Orman Genel Müdürlüğü, olmak üzere  Vakıf temsil heyetimize ve tüm doğa severlere ,yediden yetmişe toprağa ,fidana sahip çıkan kıymetli vatandaşlarımıza geleceğimiz için şükranlarımızı sunuyoruz. . Sizlerde “Geleceğe Nefes Ol Fidan Dik” Kampanyamıza katkıda bulunmak isterseniz ;


Aşağıdaki hesabımıza fidan bağışı açıklamasıyla  bağışlarınızı gönderebilirsiniz .


VAKIF KATILIM  BANKASI 
HESAP ADI :KALKANDERE EĞİTİM SAĞLIK ÇEVRE  ve KÜLTÜR VAKFI
ŞUBE:ÜSKÜDAR / İSTANBUL
HESAP NO :87113
HESAP İBAN NO:TR59 0021 0000 0000 8711 3000 01

 

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —