Tarih: 14.06.2024 12:16

Kalkandere İlçe Milli Eğitim Müdürü MERTAYAK; " Değerli İdareci, Öğretmen, Öğrenci ve Velilerimiz"

Facebook Twitter Linked-in

Bir eğitim yılını daha başarıyla tamamlamış olmanın gururunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu süreçte gösterdiğiniz özveri, sabır ve gayret için hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum.

**Sevgili İdarecilerimiz,**

Okulumuzun yönetiminde gösterdiğiniz liderlik ve sağladığınız destek ile eğitim sürecimizin kesintisiz ve verimli geçmesini sağladınız. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmesi için sunduğunuz katkılar paha biçilemez. Hepinize gönülden teşekkür ederim.

**Değerli Öğretmenlerimiz,**

Bilginiz, tecrübeniz ve sevginizle öğrencilerimize yol gösterdiniz. Her bir öğrencinin potansiyelini ortaya çıkarmak ve onları en iyi şekilde yetiştirmek için gösterdiğiniz çaba takdire şayandır. Sizlerin emekleri sayesinde öğrencilerimiz geleceğe daha umutla bakıyor. Hepinize sonsuz teşekkürler.

**Sevgili Öğrenciler,**

Bir yıl boyunca çok çalıştınız, yeni şeyler öğrendiniz ve birçok başarıya imza attınız. Gösterdiğiniz gayret ve azim için sizleri kutluyorum. Bu yıl elde ettiğiniz başarılar, gelecekteki büyük hedeflerinize ulaşmanızda sizlere ilham kaynağı olacaktır. Yaz tatilinde dinlenmeyi ve yeni eğitim yılına enerji dolu başlamayı unutmayın.

**Saygıdeğer Veliler,**

Çocuklarımızın eğitim yolculuğunda onların en büyük destekçileri sizlersiniz. Gösterdiğiniz sabır, anlayış ve destek için minnettarız. Çocuklarımızın başarısında sizlerin de büyük payı olduğunu unutmamak gerekir. Hepinize teşekkür ediyor, mutlu bir yaz tatili geçirmenizi diliyorum.

Bir eğitim yılını daha başarıyla tamamlamış olmanın verdiği mutlulukla, herkese huzurlu, sağlıklı ve güzel bir yaz tatili dilerim.

Saygılarımla,

 

Aydın Mertayak

Kalkandere İlçe Milli Eğitim Müdürü




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —