Tarih: 14.02.2024 11:05

Kalkandere Halkı, Belediye Başkanı Kenan YILDIRIM’a Aday Ol Çağrısı

Facebook Twitter Linked-in

Kalkandere Belediye başkanı Kenan YILDIRIM  AK Partiden aday gösterilmemesi Kalkandere de tepki topladı. Yoğun bir kalabalık başkan YILDIRIM’ın evinin önünde toplanarak tekrar belediye başkan  aday olması için istekte bulundu.

Bugün (13.02.2024) saat 18:00 civarlarında yoğun kalabalık halk Kalkandere belediye başkanı Kenan YILDIRIM’ın evinin önünde toplanarak başkanın tekrar AK Partiden aday gösterilmemesini protesto ederek Kenan başkanın tekrar aday olması yönünde tezahüratta bulundu. Kalkandere’nin değişik mahallelerinden toplanan vatandaş başkan YILDIRIM’a yarın (14.02.2024 ) saat 12:00 ra kadar zaman vererek başkan adaylığını ilan etmesi talebinde bulundu.

Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan YILDIRIM toplanan kalabalığa seslenerek  ; Kalkandereli hemşerilerime iki dönem hizmet etme imkanı buldum, bu süreçte hizmetlerimiz halkımız tarafından onaylandı ki sizler bu saatte burada toplandınız, sizlere teşekkür ediyorum. Partimiz öyle uygun gördü ve bizi aday etmedi bende bu süreçte başka bir partiden  yeniden aday olmayı düşünmedim ama sizlerin bu talebini de görmezden gelemem ama  takdir edersiniz ki bu durumu ailemle bir değerlendirmem gerekiyor. Kararımı ailemle değerlendirme yaptıktan sonra açıklayacağım. dedi

Başkanın evinin önünde toplanan kalabalık 14.02.2024 saat 12:00 da Kalkandere belediyesi önünde toplanma kararı alarak dağıldı.

 

Haber: Hüseyin BAŞARAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —