Tarih: 27.02.2024 12:18

Kalkandere Belediye Başkanı Kenan YILDIRIM Seçim Çalışmalarına Başladı

Facebook Twitter Linked-in

 

Seçim çalışmaları kapsamındaki çalışmalarına devam eden Büyük Birlik Partisi Kalkandere Belediye Başkan adayı ve Kalkandere Belediye Başkanı Kenan YILDIRIM  bugün vatandaşlar buluştu.

Başkan YILDIRIM 31 Mart Yerel seçimleri kapsamında Kalkandere esnaf ve vatandaşları  ziyaret ederek istek ve taleplerini dinlerken projeleri hakkında da bilgiler verdi.

Ziyaret ettiği esnaflar tarafından büyük teveccüh gören Kalkandere belediye başkanı ve Başkan adayı Kenan YILDIRIM “Kalkandere için bir çok projeye imza attık, bir çok hizmeti faaliyete soktuk Kalkandere için yeni projelerimiz hazır inşallah 1 nisandan sonra yeni projelerimizi hayata geçirmek için kolları sıvayacağız. “ Diyerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan YILDIRIM, “Bizleri içtenlik ve samimiyetle karşılayan tüm esnaflara ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, halkımızdan büyük teveccüh görüyoruz. Biz Kalkandere’den vazgeçmedik vazgeçmeyeceğiz, vatandaşlarımız bizlerin bu yarışta olmasını istedi bizde buradayız bizde varız diyerek yola çıktık. Kalkandere halkının beklenti ve taleplerini dikkate alarak hazırladığımız projeler Kalkandere’mizin geleceğine yönelik umutlarını yeşertecek. Projelerimizi açıklamaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Haber: Hüseyin Başaran

 

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —