Tarih: 31.08.2024 16:59

İSMAİL DEMİRTAŞ BETON, SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Zorlu koşullara dayanacak sağlam betonlar üreten firma bu kez  zorlu Alp  Dağlarının zirvesinde Ayyıldızlı bayrağımızı dalgalandıran sporcumuza  sponsorluk yapıyor .
Vakfımızın kıymetli, üyelerinden, ülkemizin önde gelen beton firmaları arasında bulunan, gurur duyduğumuz, hemşerimiz  İsmail Demirtaş Beton, vakıf binamızın yapımı sırasında da bizlere büyük destek sunmuştur. 
İsmail Demirtaş Beton kuruluşundan bugüne kadar "Kalite Yaşamın Temelidir " ilkesine dayanarak hizmet vermeyi ilke  edinmiştir.  
İsmail Demirtaş  Beton, hazır beton sektöründeki ulusal ve uluslararası  tüm  gelişmeleri yakından takip etmektedir. Hazır beton üretiminde  benimsediği kaliteli  ürün ve çözüm odaklı hizmet  anlayışı  ile tesislerinin  hizmet verdiği bölgelerde  20 milyon m3’ün üzerinde beton üretip, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamıştır. Ülkemizin sürdürülebilir dağıtım ağına  ve yüksek üretim kapasitesine sahip hazır beton firmalarından biri olarak alanında  her zaman öncü olmuştur. 
Kıymetli üyemiz  İsmail Demirtaş Beton firmasının başarılarıyla gurur duyuyor ve spora ve sporcuya verdikleri destek için tekrar teşekkür ediyoruz.

https://www.ismaildemirtasbeton.com/wp-content/uploads/2022/06/I%CC%87smail-Demirtas%CC%A7-Beton.mp4?_=1
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —