Tarih: 08.12.2023 13:16

BANA ÇİZGİNİ ANLAT

Facebook Twitter Linked-in

"BANA ÇİZGİNİ ANLAT" Doç .Dr. Reyhan ULUDAĞ, Geçmişin İhtiyacı Geleceğin İlham Kaynağı Keşan Kumaşı " projemizin Rize Çay Çarşıdaki resim çalıştayında yöremize ,kültürümüze özgü birbirinden değerli tablolarıyla katkı sunmuş olan , kıymetli hocamızın gerek Rize de ürettiği eserler , gerek Üsküdar'a ve insana dair eserlerini Üsküdar Belediyesinin katkılarıyla sanatseverlerle buluştu.

 

Proje koordinatörümüz Hacere Orhan'ın tasarladığı ürünler de sergide yerini aldı . Yoğun ilgiyle karşılanan sergide .

 

Reyhan Uludağ'ın keşan desenli kostümle açılışı yapması ayrıca ilgi ve beğeniyle izlendi . Sergiye biribirinden kıymetli ressamlar , sanat yönetmenleri , sanatseverler ve Rize Çay Çarşıdaki Çalıştayda özel çalışmalarıyla Keşan Kumaşı projemizde destek veren ressamlar, Cemil Tamay, Mine Uğur Tamay, Tülay Deniz Gümüş, Pınar Şahan'ın katılımıyla gerçekleşti. 

Emeğin ruhun, tutkunun ,hayat içinde gidilen yolların , tabiata, insana dair konuların resmedildiği eserlerin sahibi Doç. Dr . Reyhan Uludağ'a ve proje koordinatörümüz Hacere Orhan'a bu değerli eserleri topluma kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz.

"BANA ÇİZGİNİ ANLAT II " resim ve sanat sergisi, 24.12.2033 tarihine kadar Altunizade Kültür Ve Sanat Merkezinde ,tüm sanatseverleri bekliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —