Tarih: 21.06.2015 13:10

Kaymakam Abdil KOÇ Öğretmenleri Ödüllendirdi

Facebook Twitter Linked-in

2014-2015 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Kaymakam Abdil KOÇ ilçemizde görev yapan öğretmenleri Başarı Belgesi ile ödüllendirdi.

2014-2015 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Kaymakam Abdil KOÇ ilçemizde görev yapan öğretmenleri Başarı Belgesi ile ödüllendirdi. Belgeleri makamında kendi eliyle takdim eden Kaymakam KOÇ şunları söyledi:

Sayın Valimiz Ersin YAZICI'nın himayelerinde başlayan ve devam eden RENK projesi kapsamında ilçemiz gözle görülür bir başarı elde etti. Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim. RENK projesi daha çok sınavlara endeksli bir değerlendirmeyi baz aldı. Ancak proje sadece sınavlarda yer alan branşların ödüllendirilmesine değil diğer branşlardaki öğretmenlerimizin de ödüllendirilmesine imkan tanıyor. Biz bütün öğretmenlerimizin elinden gelen her şeyi yaptıklarına inanıyoruz. Bu belgeleri verirken biraz daha fazla koşturan, rutin görevlerinin üstüne bir şeyler koymaya çabalayan, etkinlikleriyle farklılık oluşturan öğretmenlerimizi ödüllendirmeyi amaçladık. Özellikle de branşı sınavlarda yer almayan öğretmenlerimizi dikkate aldık.'

TEOG ve YGS sınavlarında başarılı olan öğretmenler daha önce Sayın Valimiz tarafından yine Başarı Belgesi ile ödüllendirilmişti.
 







 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —