Tarih: 09.06.2015 15:44

Kalkandere Lisesi Mezuniyet Coşkusu

Facebook Twitter Linked-in

Rize’nın Kalkandere ilçesi Çok Programlı Anadolu Lisesinden mezun olan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

Kalkandere Belediyesi Konferans Salonunda Düzenlenen Mezuniyet Törenine Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım’ Kalkandere Yazı İşleri Müdürü Ali Rıza Kal’ Kalkandere ilçe Milli Eğitim Müdürü Davut Tiryakı ’ Kalkandere İlçe Tarım Müdürü Mehmet Taşkın Daire ve Kurum Müdürleri Okul Müdürleri Öğretmenler Öğrenciler ve Veliler Katıldı
 

Kalkandere Belediye Konferans Salonunda düzenlenen Mezuniyet Töreninde saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Tiryakı , Eğitim camiası olarak Her Eylül yeni bir umut, her Haziran bir onur ve hüzün ayıdır bizim için. Kalkandere Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak bugün öğrencileri mezun etmenin mutluluğunu aynı zamanda öğrencilerimizden ayrılmanın hüznünü bir arada yaşamaktayız.”dedi.
 

Velilere seslenen Tiryakı ,”Bu mutlu günümüzde öğrencilerimizi ve bizi yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. Öğrencilerimizin bu günlere gelmesinde çok emeğiniz var. Unutmayalım ki anne baba çocuğun ilk öğretmenidir.bizler öğrencilerimize iyi bir eğitim vermenin yanında öğrencilerimizi sosyal, kültürel ve sportif yönlerini geliştirmek hedefiyle çalıştık.  bizleri yalnız bırakmayan öğretmenlerimize sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum.” İfadelerini kullandı.
.
Daha sonra okuldan mezun olan öğrenciler için mezuniyet töreni hazırlandı. Mezuniyet töreninde okul birincisi okul mezuniyet kütüğüne plaketini çaktı.

 

Törende öğrencilere plaket ve başarı belgesi verildi. Mezun olan diğer öğrencilere başarı belgeleri öğretmenler tarafından verildi. Öğrencilerin okuduğu şiir ve türkülerin ardından öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladılar. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —