Tarih: 25.05.2015 10:25

MHP’liler Köylerde Coşku ile Karşılanıyor

Facebook Twitter Linked-in

MHP 7 Haziran Genel seçimleri kapsamında Rize’deki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yemişlik Köyü sakinleri ile buluşan MHP’liler köyde çoşku ile karşılandı.

MHP Rize Merkez İlçe Başkanı Ali Uzun’unda köyü olan Yemişlik köyü sakinleri MHP’ye sahip çıktı. Çoşkulu bir kalabalıkla MHP heyetini bekleyen vatandaşlar. MHP MYK Üyesi O.Cem Kazmaz’a dertlerini anlattılar.

ORGANİK ÇAYA MUTLAKA GEÇİLMELİDİR

Çaylıklardaki verimin git gide azaldığını belirten Kazmaz “ Rize ve bölgemiz derhal organik çaya geçmelidir. Çaylıklarımızın altı fazla gübre vermekten beton gibi oldu. Kimyasal gübreyi bahçelerimize sokmamak lazım. Fakat kimyasal gübre lobisinin başını AKP Milletvekilleri çekiyor. O yüzden Çayımıza suyumuza sahip çıkıp MHP İktidarında Organik üretime geçmeliyiz. Tabi Organik Çaya geçildiğinde çaydaki verim düşecek fakat İktidarımızda üreticiyi mağdur etmeden aradaki bu kaybı destekleme olarak ödeyeceğiz”dedi.

GÜNEYDOĞU’DAKİ ÇAY PAKETLEMELERİNİ SORUN

Rize’linin Çay’dan başka kurtuluşu olmadığını söyleyen Kazmaz “ Buraya sizi ziyarete sizden oy istemeye geliyorlar. Geldiklerinde AKP Milletvekillerine bir sorun Güneydoğuda 160 tane çay paketleme fabrikasına izni kim verdi. Bu 160 adet çay paketleme fabrikası hangi çayı paketliyor. Bunlar daha öncede çay kaçakçılığından mahkum olmuş bir ismi Milletvekili yapmadılar mı ? Rize’li artık bunun hesabını sormalıdır. Rize’linin oyu cepte diye Rize’ye yatırım yapmıyorlar. Salarha tünelini yaptık diyorlar ortada Tünel yok, Bu yalanlara son vermek vatandaşımızın elinde” dedi.

MHP MHP MHP MHP MHP MHP

rizeninsesi.net




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —