Tarih: 15.05.2015 15:54

Kalkandere'de 23 Nisan Etkinlikleri

Facebook Twitter Linked-in

Kalkandere’de yağmur dolayısıyla ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Yapıldı.

Kalkandere’de olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95.yılı kutlama töreni ilçe Merkez Okulu alanında  okulların ve halkın geniş katılımı ile gerçekleştirildi. 

İlçe merkez okulu alanındaki törenlere Rize Milletvekili Hasan Karal Kalkandere Kaymakamı Abdul Kadir Umut Kasman,  Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım , İlçe Garnizon Komutanı Ercümen Berk,Milli Eğitim Müdürü Davut Tiryakı, İlçe Emniyet Amiri Selim Çaki ,Kalkandere Ak Parti ilçe Başkanı Hasan Ayyıldız,İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Öztürk,Mustafa Uzun,Okul Aile Birliği başkanı Zeki Demirci ,Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ile kalabalık vatandaş katıldı. 

Günün anlam ve önemi hakkında yapılan konuşmaların ardından, öğrencilerin okuduğu şiirler ile öğrencilerinin çeşitli dallarda sunmuş oldukları gösteriler büyük beğeni ile izlendi. Öğrencilerinin folklor gösterisi izleyenlerden büyük alkış aldı. Törende çeşitli sportif müsabakalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Törenlerin Ardından Okul Yararına Kermes Açılışı Yapıldı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —