Tarih: 12.05.2015 14:55

Kalkandere Yolbaşı Köyü Yıl Sonu Sergisi

Facebook Twitter Linked-in

Kalkandere Halk Eğitimi Merkezi Bünyesinde Açılan ve Yıl Boyunca, Tuğba Uzun,Tülay Kopuz ,Öğreticiliğinde  Feretiko Giyim Ebru Çeşitli Branşlarda  Faaliyet Gösteren Kurslarda Eğitim Gören 60 Kursiyerlerin, Bir Yıl Boyunca El Emeği ve Göz Nuruyla Üretmiş Oldukları Ürünler Halkın Beğenisine Sunuldu.

Kalkandere Yolbaşı Köyü Belediye Hizmet Binası Salonunda Gerçekleştirilen Sergiye Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım Kalkandere  Milli Eğitim Müdürü Davut Tiryakı,Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sırrı Atalay Karaman, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Taşkın , Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ali Riza Kal . İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Haznedar, Sydv Müdürü M. Kemal Yılmaz ,Kurum Amirleri Yolbaşı Köyü Muhtarı Muammer Uzun,Kursiyerler ile Çok Sayıda Vatandaş Katıldı.

Serginin Açılışında Konuşan Kalkandere Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sırrı Atalay Karaman, Çok sayıda vatandaşın halk eğitimi kurslarına katıldığını belirterek bu ilginin kendilerini Mutlu ettiğini söyledi. Bu çalışmaları anlamlı bulduğunu ifade eden halk Eğitim Müdürü Halk Eğitimi Merkezlerimiz insanımızın faydalı işler yapmasına katkı sağlıyor  Buradaki asıl konu el sanatlarımızı yaşatmanın ve Gelecek nesillere aktarmanın yanı sıra ekonomiye de kazandırma gayretidir. Sergimizin Hazırlanmasında, başta kurs hocalarımız olmak üzere, öğrencilerimize ve emeği geçen Herkese teşekkür ederim.'diye konuştu.

Ardından Gelen Konuklara Yöresel  Yemekler  İkram Edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —