Tarih: 08.05.2023 17:49

RİZELİ DOĞA SEVER SPORCULAR ÇAMLI HEMŞİN DAĞLARININ TADINI ÇIKARDI

Facebook Twitter Linked-in

RİZELİ DOĞA SEVER SPORCULAR ÇAMLI HEMŞİN DAĞLARININ TADINI ÇIKARDI.

BİR TARAFTA SİS OBUR TARAFTA KAR RİZE' de AYNI ANDA DÖRT MEVSİMİ YAŞAMAK MÜMKÜN....


  CEMİLBİLGİN RİZE/

Karadenizin incisi Rize Çamlihemşin dağlarında, Ridak'ın genç başkani Gökan İNAN ve 35 kişilik doğasever sporcularla dağları adImladık.

Bir tarafta guneş ve sis, öbür tarafta kar vardı. Objektimize güzel kareler yansıdı.

Ridak (Rize doğa aktiviteler spor külübü) Başkanı Gokan İNAN '' Bizler her hafta külüp olarak doğa severlerle dağlara çikip doğanin guzeliğini yaşamaktayız, bu haftada Rize Çamlıhemşin'deydik adeta dağları adimladik.

Karadenizin her karesi mukemel ama Çamlıhemşin, İkizdere, Kalkandere yaylalari şelaleleri mukemel. Rize'de bir anda dört mevsimi yaşamak mümkün. Bir yanda güneş öbür yanda sis ve kar güzel kareler fotoğraflarken,  soğuğun, karın da sporcu arkadaşlarımızla güzel bir gün geçirdik.

Adıylada mehşur olan yağmurun ülkesi Rize'de yine yağış vardı.  Bizi pek etkilemedi iyi bir şekilde yürüyüşümüzü yaptık.

Katılımcılara teşekür ederiz ' dedi.

Ote yandan sporcular parkur çok guzel fakat gelen turistleri yontulacak kaz zaneden zihniyetli bazi kahveci ve lokantacilar tuturabildiği fiyati uyguluyor.

Bir bardak çayi eli tl den satarken bazı lokantacilarda 1.5 tavuk doneri 200 tl den veriyorlar, buda diğer esnafi karalıyor.

Bunları kimse denetlemiyormu gelen turistlerin çoğu arap onlarda para bol olabilir biz sporcunar parayı zor buluyoruz.

Kendi vatanımıza ücretle giriş yapıp birde kahveci lokantacilar tarafindan soyulmayalım.

Belediye başkanı bu konuya bir el atmasını bekliyoruz. ' Derken doğanın guzeliği karşisinda büyülenmemek mümkün değil dediler..


Gorüntü ve Fotoğraflarda ridap sporculari toplu halde zirve yaparken gorunmekte.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —