Tarih: 22.02.2023 20:01

DEPREM ZEDELER İÇİN EL ELE VERDILER

Facebook Twitter Linked-in

DEPREM ZEDELER İÇİN EL ELE VERDILER

  CEMİL BİLGİN RİZE /

Tüm yurdu derinden üzen kahreden on ilimizi kapsayan deprem nedeniyle Rize ''nin Kalkandere ilçesi Halkeğitim Müdürlüğünce usta oğretici ve gönüllü öğrenciler tarafindan deprem zedelere elbise dikildi.

Kalkandere Halkeğitim müdürü Seçkin ÇANKAYA, deprem olduğu andan itibaren koları sıvayarak gönüllü öğrencilerimizle ve usta öğreticilerimizle dikme başlayarak, 3 posta dikip deprem zedelere gonderdik. Şimdi  4 . posta yardım dikilerimize başladık, en kısa zamanda deprem zedelere ulaştırmaya çalışacağız. 

Usta öğretici giyim öğretmeni Aynur TARLACİ 'Depremi duyar dumaz müdürlüğümüzün talımatıyla öğrenci arkadaşlarla el ele vererek elbiseleri dikip gönderdik dikmeye devam etmekteyiz. 

Deprem zedelere bir nebze merhem olduysak ne mutlu bizlere derken öğrenci ve Kalkandere ilçe halkı Kalkandere Halk Eğitiminin bu duyarlılıklarından memnun olduklarını bu tür dayarlılığın tüm illerin de duyarlı olmasını bekliyoruz.

Öğretmen ve öğrencilerimizden gurur duyuyoruz' dediler..

Fotoğraf açıklaması yok.Bir iç mekan görseli olabilirBir 11 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 4 kişi, iç mekan ve şunu diyen bir yazı Bir 11 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirFotoğraf açıklaması yok.Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —