Tarih: 05.05.2015 15:52

Trafik Haftası Açılış Programı

Facebook Twitter Linked-in

Rize  İl Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve RİKADER tarafından organize edilen Trafik Haftası Açılış Programımız 04.05.2015 tarihinde Vali Yardımcımız Sayın Mehmet ÖZER, İl Emniyet Müdürümüz Adem ÇAKICI, İl Jandarma Komutan Vekili J. Yarbay Nedim SELBİSU, İl Müftümüz Yusuf DOĞAN, İl Genel Meclis Başkanı Muhammet KAZANCI, RİKADER Başkanı Selda ALBAYRAK ve RİKADER Üyeleri, Rize Belediyesi, İL Milli Eğitim Müdürlüğü, ilimizde görevli Jandarma ve Polis trafik personeli ve vatandaşlarımızın katılımıyla Ali Metin Kazancı  Rize Lisesi’nde  düzenlenmiştir.

Sayın Vali Yardımcımız Mehmet ÖZER’in açılış konuşmalarının ardından yılın örnek sürücüsü seçilen Hızır ERDOĞAN’a plaket takdim edilmiştir. 95 yaşında olan ve 40 yıldır aktif olarak örnek sürücülük yapan E sınıfı ehliyet sahibi Hızır ERDOĞAN  şimdiye kadar hiç trafik kazasına karışmamıştır.       

 Programımız İlimizde İlk orta ve Lise öğrencilerimizin arasında düzenlenen Trafik ile ilgili resim ve slogan yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesiyle devam etmiş ve Kurtuluş İlkokulu öğrencileri tarafından Halk Oyunları gösterisi yapılmıştır.

İl Protokolümüz tarafından trafikte kullanılan araç gereç, broşür, işaret levhaları vb. materyallerin sergilendiği stantlar açılmış, RİKADER tarafından kermes düzenlenmiş, Piyano ile müzik dinletisi yapılmış, ve programı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —