Tarih: 24.05.2021 09:19

RİDEF ve RİDEVA'dan Ataklı'ya Çok Sert Kınama !

Facebook Twitter Linked-in

Hadsiz Ataklı, Vatanımız seviyoruz, Erdoğan'ımızı yedirmeyiz, Netenyahu benzetmesi yapamazsın’ diyen bir sürü sersem adam sokaklarda! Vazgeçin sonu çok kötü olacak. Sokağa çıkamayacaksınız. Silivri dolacak yer kalamayacak  diyerek büyük bir skandala imza attı..

21.05.2021 tarihinde Tele 1 ekranlarında Güne Başlıyor programında, bir siyasi parti genel başkanının Rize ziyaretinde yaşanan olayları bahane eden Can Ataklı, kendisinin içerisinde neden biriktiğini anlayamadığımız! çirkin bir kin ile, hakaret, tehditvari ve aşağılık sözlerle Rizelilere terbiyesizlik yapma cüretini göstermiştir.

Rize üzerinden gündeme gelmeye çalışan modası geçmiş, gazeteci eskisi Can Ataklı!     Sersem, seperek, aptal, cahil, korkak beyinsiz, kiralık ve zavallı görmek istiyorsan önce kendine bak!

Aşağıda imzası bulunan Sivil Toplum Kuruluşları olarak, seviyesiz, çirkin hakaret ve tehditlerini kamu vicdanına havale ediyor, 6112 sayılı RTÜK kanunun 8. Maddesine göre nefret suçu işlendiğine ilişkin hukuki haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı kamuoyuna saygıyla arz ediyoruz.

RİZE DERNEKLER VE VAKIFLAR BİRLİĞİ VAKFI (RİDEVA)

Olay sonrası sosyal medyada beyinsiz Can Ataklı'ya tepki yağdı,RİDEFve RİDEVA bir kınama bildiri yayınlayarak Can ataklı kınandı..

Kaynak:



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —