Tarih: 27.04.2015 10:33

Başkan'dan Kalkandereliler Derneğine Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

BAŞKANDAN ANKARA KALKANDERELİLER DERNEĞİNE ZİYARET Büyük Birlik Partisiyle ittifak yaparak 7 Haziran seçimlerine hazırlanan Saadet partisi, 26 Nisan günü Ankara Arena da aday tanıtım toplantısını gerçekleştirmiştir.

Bu toplantıya icabet eden Kalkandere ilçemizin değerli Belediye Başkanı Kenan YILDIRIM, aday Tanıtımı’nın akabinde Ankara Hamam önünde bulunan ve işletmesini değerli hemşerimiz Hüseyin DİZDAROĞLU’ nun yaptığı Rize konağını ziyaret etmiştir.

Ziyarette Ankara Kalkandereliler dernek başkanı sayın idris KANSIZOĞLU ve diğer misafirlerle birlikte koyu bir sohbet yapılarak çaylar içilmiştir. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede görüşülen Konu başlıkları; aday tanıtım toplantısı, ilçemizde yapılan faaliyetler, 23 Nisan da ilk kongresini gerçekleştiren kulüp başkanlığını da dernek başkanımız idris KANSIZOĞLU’nun yapığı Ankara Rizespor’un 25 Nisanda yaptığı maç ve bundan sonraki vetire hakkında bilgi alışverişinde bulunulmuştur.

Ankara Kalkandereliler Derneği olarak sayın belediye başkanımızın derneğimize gerçekleştirmiş olduğu bu ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —