Tarih: 15.12.2020 15:04

Çağlayan şelalesinde yol çalışmaları devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

 

 

CEMİL BİLGİN RİZE / Rize 'nin Kalkandere ilçesi çağlayan köyünde bulunan şelale turizm yatırımı yapılması için yol acilmiş yeterli olmadığından ikinci yol açma çalışmalarına başlandı.
 Kalkandere Belediye başkanı Kenan Yıldırım’ın yaptığı açıklamada'  “ Yılardır yol açmak için uğraş verildi daha önceki belediye başkanlarda uğraşmış arazi sahipleri yol vermemişti bizde şelalenin bizim tarafta belediye hudutlarında kalan adalar mahallesiyle soğuksu mahalleleri tarafından arazi sahiplerini ikna ederek ilk yolu açtık. 
Şimdi ise koy sakinlerinde bize de yol aç dediler bizlerde köy bünyesine olan taraftan ikinci yolu açıyoruz. Buda yeterli gelmiyor arazi sahipleri üçüncü yolu açmayı hedeflemekteyiz . 
Şelalemizde cam seyir terası şelalenin altında fotoğrafçıların resim çektikleri kaya üzerine betondan teras yapıp gelen doğa fotoğrafçıları daha iyi şelalemizi tanıtsınlar diye teras yapacağız ardından kendi elektriğimizi üretip çağlayan koyu ve adalar mahallesiyle soğuksu mahallelerine ücretsiz elektrik vereceğiz acilen sosyal tesisler çay ocağı ve tuvaletler yapılacağını belirten yıldırım şelalemizi turist çekile bilecek bir yer yapacağız buda ilçemizin kalkınması olacaktır dedi..
İlçe halkı şelalenin hizmete açılmışı öncelikle çağlayan koyunu, Adalar ve soğuksu mahallelerini kalkındırır ardından ilçemizi başkana teşekkür etiler...

Görüntüde şelaleye ikinci yol açılırken belediye başkanı ilçe halkı incelemelerde bulundu...
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —