-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,18% -0,06
-
EURO
50,57% 0,17
-
GRAM ALTIN
7134,84% 0,00
-
Ç. ALTIN
11571,81% 0,00
ARDEŞEN BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA ÖDÜL YAĞDI
ARDEŞEN BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA ÖDÜL YAĞDI
Kovid-19 Pandemi Sürecinde Evde Kalanlara Düzenlenen Şiir Yarışmasına Katılanlara Hediyeleri Verildi. Ardeşen Belediyesi Beyaz Masa tarafından tertip edilen ve Ana sınıfı, İlk ve Ortaokul öğrencilerinin katıldığı şiir yarışmasında hediyeler sahiplerini buldu. Pandemi sürecinde evden çıkamayan öğrenciler için farkındalık kapsamında düşünülen ve her yarışmacının evden video çekerek sosyal medya üzerinden yarışmaya katılan öğrencilere düzenlenen ödül töreniyle hediyeleri verildi.
Haber: Bayram Ali Kavalcı
Ardeşen geneli Anaokulu, İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin katıldığı şiir yarışması sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen jüri tarafından ilk üç belirlendi. Bu doğrultuda Belediye olarak yarışmaya katılan tüm öğrencilere hediye verdi.
Ardeşen Belediye Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen ödül ve belge törenine İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Belediye Başkanı Avni Kahya, Emniyet Müdürü Fatih Furkan Ersoy, Jandarma Komutanı Teğmen Erdi Aras, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Terzi, CHP İlçe Başkanı Faruk Buçan, Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar, Belediye Başkan Yardımcıları Y. Kenan Hatipoğlu ve Mustafa Ön, Ardeşen Muhtarlar Dernek Başkanı Murtaza Özyanık, Belediye Meclis Üyeleri, Kaymakamlık Yazı işleri Müdürü Mevlüt Altı, Avukat ve Gazeteci Yazar Sedat Kahya, AK Parti Ardeşen Kadın Kolları Başkanı Fatma Okutan, Ardeşen Kent Konseyi Başkanı Sevilay Yanılmaz, okul müdürleri, veli ve öğrenciler katıldı.
Program saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başladı, günün anlamına binaen İlçe Belediye Başkanı Avni Kahya ve İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu birer konuşma yaptı. Protokol konuşmalarının ardından şiir yarışmasına katılan öğrencilere hediyeleri verilirken programın sonunda ise jüri üyeleri ve dereceye giren öğrenciler hediyelerini aldı.
Belediye Başkanı Avni Kahya etkinlikle ilgili; “Ardeşen Belediyesi olarak düzenlediğimiz 'Evde şiirini oku, Türkiye’yi oku çocuk' başlıklı serbest temalı şiir yarışmasına katılan ve dereceye giren öğrencilere, İlçe protokolümüzün katılımı ile ödüllerini verdik. Sevgili Çocuklar; Sizler geleceğimizi inşa edecek, milli irade ve ruhla donanmış yeni nesiller olacaksınız. Ardeşen Belediyesi olarak çocuklarımızı şehrin ve ülkenin geleceği olarak görüyor ve onlar için hizmetin en güzelini vermeye çalışıyoruz. Şehrimizin ve ülkemizin geleceği olan çocuklarımız her şeyin en güzeline layık ve onlar için ne yapsak azdır.
Korona virüs salgını nedeniyle uzun zamandır evlerinizden dışarı çıkamıyor ve evde kalmaktan dolayı oldukça sıkıldığınızı düşünerek düzenlediğimiz ‘Şiir Okuma Yarışması’na göstermiş olduğunuz ilgi alakadan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ardeşen Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanında olduğumuzu unutmamanızı ve başarılarınızın devamını diliyor, sizleri gözlerinizden öpüyorum.” İfadelerine yer verdi.
Çayırlı Ortaokulu Öğrencilerinden Bilek Güreşinde Büyük Başarı
Yolbaşı Ortaokulu’nun TÜBİTAK 2204-B Başarısı
12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü: Milletimizin Hürriyet Destanı
Kayabaşı, Hurmalık ve Çayırlı köyleri Kalkandere Vakfında Buluştu
İl Encümeni Öztürk’ ten Kalkandere Belediye Meclisinin Kararına Tepki
Kalkandere Vakfında Dülgerli Köyü İftar Buluşması Gerçekleşti
BBP Kalkandere İlçe Başkanı Torlak’tan Sert Çıkış: “Halk İradesi Yok Sayıldı”
ORMANLI KÖYLÜLERİNİN BELEDİYEYE KATILMASI KABUL EDİLMEDİ
Anadolunun Sırrı: Ciğeri Yanan İnsanlar
Mehmet Yılmaz Dünya Kadınlar Günü Mesajı
Kalkanderespor Şampiyonluk Maçına Çıkıyor
Kalkandere Belediyesi Mart Ayı Meclisi Toplantısı Gerçekleştirdi
Gazeteci Hüseyin Başaran'ın Acı Günü
Domates Yetiştirme Rehberi
Muhtarlar Derneği İftar Programı Gerçekleştirdi
Derbide Kazanan Kalkanderespor
İnsan: Ölümü Bilerek Yaşayan Tek Yolcu
Ak Parti Kalkandere İlçe Yönetimi Atama Sonrası İlk Toplansını Gerçekleştirdi
Kalkandere Kültür Ve Yardımlaşma Derneğimiz 36 yaşında
Rize’nin Yüksek Kesimleri Beyaza Büründü:
Sayın Doğru'dan Esnaf Ziyareti
Düğüne Çağrılan Eşek ve Çocuklara Verdiğimiz Gizli Mesajlar
Çayırlı Ortaokulu’ndan Dartta Gururlandıran Başarı
“Çocuklarla Doğayı ve Tarımı Buluşturma Projesi” Doğa Dostu Tarım
Gazeteci Cemil Bilgin Anjiyo Oldu
Kalkanderespor'da Tek Hedef Veliköyspor Karşısında Galibiyet
Kalkandere Kaymakamlığı Ev Sahipliğinde Şehit Aileleri ve Gazilerimizle İftar Yemeği Verildi
Kalkandere Vakfı Başkanı İbar; Ramazan Mesajı
Kariyer ve Kitap Buluşması Gençlerle Gerçekleşti
Kalkandere Vakfı Ramazan Ayı Mesajı ve Etkinlik Duyurusu
Yükleniyor



