Tarih: 11.05.2020 09:32

Kendirli Stadı, Amatör Futbolunun Hizmetine Sunuldu

Facebook Twitter Linked-in

Kendirli gençliğinin 30 yılık özlemi olan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'in emriye 2015 yılında projesi yapılıp,2016 yılının son çeyreğinde temeli atılıp yapımına başlanan Kendirlispor kompleksinin zemininde yaşanan ciddi sorunlar sebebiyle ve yükleyici firmanın taahhütlerini yerine getirmediğinden dolayı anlaşmanın fesih edilmesiyle uzun süre ara verilen Kendirli spor kompleksi, geçen yıl Aralık ayının son haftasında yapılan yeni ihaleyle çalışmalar start alarak hızlı bir şekilde stadın yapımına başlanmıştı.Havaların yağışlı geçmesi sebebiyle 3-4 ay geciken futbol sahasının büyük bölümü tamamlandı..

Sosyal tesisler ve çevre düzenlemesinin ardından sadece tribünler kaldı. Corona virüs salgını sebebiyle yaklaşık 2 aydan beri çalışmalara ara verilen Kendirli spor kompleksinin zemini futbol oynamaya heran müsait..

Alan olarak Rize'nin en büyük modern, yeşillikler arasında spor tesislerinden biri olan Kendirli Stadı'nın yapım emrini veren başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, dönemin Gençlik ve Spor Bakanı,Rize milletvekili  Osman Aşkın Bak, yine dönemin Gençlik Spor İl Müdürü, Ankara Spor İl Müdürü  Mustafa Çelik , tesisin yapımını takip eden ve koordinasyon'u sağlayan Kendirli Belediye Başkanı Alaattin  Serdar'a, bir sporsever olarak çok teşekkür ediyorum..

İnşallah önümüzdeki sezondan itibaran Kendirli Belediyespor maçlarını kendi saha ve seyircisi önünde oynayacak..


Bu mükemmel tesis, başta Kendirli gençliği, çevremizdeki köylerin gençleri olmak, tüm Rizeli sporseverlere ve Türk Futboluna uzun yıllar hizmet edecektir.

Osman KÖSEOĞLU

Kendirli 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —