Tarih: 17.01.2020 12:35

Rize'li fotoğraf sanatkarları hem öğreniyor hem öğretiyor

Facebook Twitter Linked-in

YENİDEN  OKUL SIRALARINA
RİZELİ FOTOĞRAF SANATKARLARI HEM OĞRENİYOR VE OĞRETİYORLAR...

     CEMİL BİLGİN RİZE
Rizede  9 yil once kurulan RİFSAT  Rize  fotoğraf sanatkarlari derneği  etkinlik kerine devan ederken .Yeni fotoğraf çilara kurs vermeye Başladı.
  Dernek başkanı Hasan ŞİŞMANER sunum oncesi yaptiği konuşmada kursiyerlerimize ' Fotoğrafçilikta temewl eğitim.objektifler  hakinda bilgi veriyoruz ve  uygulamali olarak sahaya çikip fotoğraf çektiriyoruz kaçkarlar bizim için bulunmaz bir firsat bunu hayata geçiriyoruz.  Kurs sonunda başarili olanlara belge veriyoruz. Ardindan  On beşgunde bir Arkadaşimiz çektiği Fotoğraflarla bize Tefik endustri meslek lisesi konferans salonunda sunum yapiyor . 
 Çekilen fotoğraflar hakinda sorular sorup yorum yapiyoruz dedi.
Katilimcilardan Nihat PARLAK ' bizde bu derneğeuyeyiz bu derneği kuranlara teşekur ederiz guzel çalişmalar oluyor hafta sonu turlar duzenlenip fotoğraf çekiyoruz tek başimiza bu yorelere gitmemiz ekonomik olarakzor şehir içi kaçkarlar. şehir dişi artvin.erzurum.etzincan. mardin e gitik ve gidip sonra çektiğimiz rseimleri sunumla değerlendirip ustalardan yorum aliyor .ve basın yoluyla  ve ajanslara verdiğimiz resimlerle yoremizi tanitiyoruz dedi.  
  diğer katilimcilar  bu çalişmalardan memnun kaldiklarini daha iyi imkanlarla yoremizi tanitacağimiza inaniyoruz deyip tpşanti sonundatatli ve çay ikram dan sonra  sunumdan ayrildilar..
    foto ve görüntülerde....




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —