Tarih: 27.03.2019 18:44

HESLER, SUYUMUZU KESTİ ELEKTRİKLİ DEĞİRMENLER YAPTIK

Facebook Twitter Linked-in

HESLER SUYUMUZU KESTİ ELEKTRİKLİ DEĞİRMENLER YAPTIK

ŞELALEYE SU DEĞİRMENİ YAPIP ELEKTRİKTE ÜRETECEĞİZ

CEMİL BİLGİN /

Rize nin kalkandere ilçesinde vatandaşların belediye Başkanı Kenan YILDIRIM/ a devamlı olarak hesler değirmen sularmızı kuruttu buna bir çare diye şikayet etmeleri sonucunda başkan YILDIRIM olayı inceleyip çözüm üretti.

Kenan Yıldırım Basına yaptığı açıklamada ilk etapta iki mahallemizde iki adet elektrikle çalışan değirmen yaptık Aksu mahallesinde suyu yetmediğinden atıl olarak duran değirmenin hemen yanında değirmen arazisinde elektrik değirmeni yaptık. suyu az olan ve yakın ırmak ve derelerden su borularla su aktarılıp değirmenlerimizi devreye sokacağız. toplam olarak 20 cıvarında değirmenimizi onarıp ve yahut yeniden yapıp vatandaşların hizmetine sunuyoruz değirmen bizden mısır unu komşularımızdan diyen başkan yıldırım Kalkanderenin ve türkiye’de isminden bahsedilen çağlayan şelalesinde su değirmeni ve elektrik üretecek turbın yapacağız. fakat doğa güzelığını bozmadan türizim yatırımını yapılmayada başladık projesini yaptırdık biz yapamasak gelen belediye başkanı yapımına devam eder devlet devamlılıktır dedi kalkandereli vatandaşlar ve aksu muhtarı devlet vatandaş iş birliğiyle değirmenleri yaptık katkısı olanlara teşekkür ederiz dedi..

Resim ve goruntude Belidiye başkanı açiklama yaparken ve atil durumda olan su değirmeni ve Elektrikle çalşan su değirmenlerinin çalişmasini yerinde inceledik..

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —