Tarih: 24.10.2017 11:05

Eski ve Yeni Baro Başkanından Şaban Hocaya Destek Geldi.

Facebook Twitter Linked-in

Eski ve Yeni Baro Başkanından Şaban Hocaya Destek Geldi.

ŞABAN HOCA’YA DESTEK DEVAM EDİYOR:

RTEÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şaban Şimşek’in Rize Sağlık Külliyesi için hazırladığı büyük Projeye çok önemli bir destekte Rize Barosundan geldi. Birileri engel olmaya çalışırken, diğer taraftan sivil toplum kuruluşları ve her şeyden evvel Rize halkı çok büyük desteğini sürdürmeye devam ediyor. Rizeli biliyor ki; bu büyük eser Rize’nin  gelecek 50-60 yılıma sağlık alanında hizmet verecektir. Ancak; işten bihaber olan ve sadece yalakalık yaparak birilerine şirin görünmek isteyenler en kısa süre içerisinde rezil kepaze olacaklar. Zaten reziller, ama zamanı gelince tamamen o çamurun içine batacaklar. 

Rize Baro Başkanımız sayın Mehmet Çırakoğlu ve Eski Baro başkanı Sayın Ateş Hatinoğlu ile arkadaşları Dekan Prof. Dr. Şaban Şimşek’i makamında ziyarette bulundular. Sağlık külliyesiyle alakalı Hoca’dan geniş bilgi aldılar. Çırakoğlu ile Hatinoğlu sayın Şimşek’e bu projenin en kısa zamanda tamamlanması için kendilerine destek verdiklerini ve her zaman yanında olduklarını söylediler. Bu projeyi daha tanımadan, duymadan ve nasıl olduğunu ve olacağını anlamadan bu projeye karşı çıkan her kim ise; Rize’ye ihanet etmiş olur.

Bizler Rize Barosu olarak; gerek ilimiz Rize’de, gerek Ankara’da ve gerekse Hukuki anlamda bize ne görev düşüyorsa, her zaman yanınızdayız. Dediler. Şehrimizin yararına olacak olan bugün bu projeye destek, yarın bir başka proje olursa ona da aynen desteğimiz devam edecektir. Buna kim öncü olursa olsun. Hiç fark etmez. Yete ki hizmet gelsin. Dediler…

Orhan YAZICILAR




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —