Tarih: 14.10.2017 17:00

AK Parti Kalkandere'de Hasan Ayyıldız güven tazeledi

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti Kalkandere ilçe başkanlığı 6. olağan kongresinde mevcut başkan Hasan Ayyıldız tek liste ile girdiği seçimlerde yeniden başkanlığa seçildi.

Kalkandere Anadolu İmam Hatip lisesi konferans salonunda yapılan kongreye, AK Parti Rize İl Başkan vekili Ali Haydar Er, Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar, İl yönetim kurulu üyeleri,ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ,İl genel meclis üyeleri, köy ve mahalle başkanların yanı sıra çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından başkanlık divanı seçimi yapıldı. Açılış ve divanın kurulmasıyla başlayan kongre, mevcut başkan ve aday Hasan Ayyıldız’ın konuşmasıyla devam etti.

Yapılan seçim sonucunda Kalkandere ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu; Hasan Ayyıldız, Mehmet Öztürk, Rızvan Armağan, İsmail Cebir, Mustafa Uzun, Mustafa Kurt, Halil İbrahim Mutlu, Mustafa Asım Cengiz, Kader Çolak, Yasemin Kolçak, Nurettin Kantar, Reşat Yıldız, Aslan Çolak, Ekrem Yılmaz, Nizamettin Yılmaz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —