Tarih: 22.09.2017 13:59

Bal Liginde Dostluk Yemeği

Facebook Twitter Linked-in

ÇAYELİSPOR KENDİRLİ BELEDİYESPOR BAL LİGİ MAÇI PAZAR GÜNÜ SAAT 14.00'DE  ÇAYELİ'NDE 

Rize ASKF Başkanı ve Yönetim kurulu üyeleri  Pazar günü Çayeli İlçe stadında saat 14.00 oynanacak Çayelispor Kendirli Belediyespor BAL ligi maçı öncesi, iki takımın yönetici ve futbolcularını yemekte bir araya getirerek dostluk mesajı verdiler..

Rize ASKF Başkanı Ali Çelik, bu hafta oynanacak BAL ligi derbi maçında iki güzide kulübümüz Çayelispor ve Kendirli Belediyespor karşı karşıya gelecekler.

Oynanacak maçın fair Play  ve dostluk havası içerisinde geçmesinin beklendiğini,tüm amatör futbol camiasının aylar öncesinden heyecanla bu maçı beklediğini,Çayelispor ilçe stadının tamamen dolacağını belirterek,Rize iline yakışır bir karşılaşma olması temennisinde bulunarak,iki takımın Başkan, yönetici, antrenör  ve futbolcularına başarılar dileyerek hedeflerine emin adımlarla Koşmaları için başarılar dilerim.

Ayrıca bu buluşmamızda bizlerle birlikte olan ve değerli katkılarından dolayı  Rize Gençlik Spor İl Müdürü Sn Mustafa Çelik'e teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı..

 

Rize Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Çelik : Bu sezon Rize ilimizi BAL liginde temsil edecek Çayelispor Kendirli Belediyespor  kulüplerimizin başta ,Başkan ,yönetici  ve futbolcularını şimdiden tebrik ediyorum.

Pazar günü oynanacak maçın en iyi şekilde dostane bir şekilde  geçmesini temenni ederken, İki takımımızın da en iyi şekilde başarılı olup hedefledikleri üst klasmanlara çıkmaları en büyük arzumuz diyerek sözlerini tamamladı .

Bu önemli buluşmaya Rize Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Çelik,Kendirli Spor Başkanı Halit Ak,Çayelispor Başkanı Tarık Yelkenci,İki takımın Antrenör,Yönetici ve futbolcularıyla ,ASKF Yönetim Kurulu üyesi Şafak Tatoğlu,Sait Balcı ve Ömer Lütfi Koca Pir katıldı.

 

Haber:Osman KÖSEOĞLU

www.rizevizyon.com
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —