Tarih: 11.07.2017 20:55

Rize’de Siyaset, Eğitim ve İş Dünyası Buluşturan Düğün Töreni.

Facebook Twitter Linked-in

Rize’de Siyaset, Eğitim ve İş Dünyası Buluşturan Düğün Töreni..

Eğitimci Mustafa İnce, meslektaşı İngilizce öğretmeni Seda Dilsiz ’la görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girerek, bekârlığa veda etti.

Rize’nin tanınmış iş adamlarından Yaşar İnce’nin tek erkek oğlu ve Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’ın dayısının oğlu olan, Eğitimci Mustafa İnce, TBMM Eski Başkanı Köksal Toptan’ın yakın akrabası Topaloğlu ailesinin eğitimci torunları, İlknur ve Eyüp Dilsiz ’in biricik kızları Seda Dilsiz ile Rize’nin tanınmış iş adamlarından olan Yaşar ve Zehra İnce’nin biricik oğullarının, Rize Aytaç Düğün salonundaki gerçekleşen ve çiçek bahçesine dönen bu görkemli düğün törenine davetliler yoğun ilgi gösterdiler.

Eğitimci çiftlerin ilk düğünleri gelin hanım Seda Dilsiz ‘in yaşadığı şehir İzmir’in Balçova ilçesinde 3 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleşti. Buradaki düğüne TBMM Eski Başkanı Köksal Toptan’da katılarak akrabalarını yalnız bırakmadı. İnce, Dilsiz, Karal ve Topaloğluları ailelerinin bu en mutlu günlerine, Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve ailesi, Çevre Eski Bakanı ve Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Şaban Şimşek ve RTE Üniversitesi Tıp Fakültesinden çok sayıda öğretim üyesi ve hekim katıldı. Düğüne, RTSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, RTSO Meclis Başkanı Ömer Ofluoğlu, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, Ak Parti Eski İl Başkanı Yılmaz Katmer, Rizeli ünlü iş adamaları Köksal Sevimli, Kaya Yıldırım, Tufan Rakıcıoğlu, Asim Çillioğlu, Murat Artan, RZO Meclis Başkanı Hasan Dilsiz, Rize, İstanbul, İzmir, bursa, Kastamonu, Burdur, Isparta ve Zonguldak illerinden gelen onlarca dost ve akrabalarıyla, çok sayıda Rizeli iş, sanat, spor adamıyla, Rize’de çeşitli kamu ve özel kuruluşlarının yönetici ve çalışanlarıyla, akrabaları ve sevenleri katıldılar.

     

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —