Tarih: 24.12.2016 21:27

Kalkandere Dülgerli Köyü Muhtarından Çağrı

Facebook Twitter Linked-in

Kalkandere Dülgerli Köyü Muhtarından Çağrı

Dülgerli Köyü ve Bazı Köyleri Fındıklı Köyü Mandere Dağdibi Mevkisini Birbirine Bağlayacak Yeni Yol Çalışmaları Sürerken Dülgerli Köyü Muhtarı Ahmet Akyıldız Yaptığı Açıklamada ' Naster Mevki Üzerinden Çalışmaları Başlatmak İçin Komşularımızın Desteğini Bekliyoruz Allahın İzniyle Komşularımızın Desteğiyle Aşacağımıza ınanıyorum Saygılarımla '

Naster mevkiine yapılan yol çalışmasıyla ilgili Kalkandere Haberi arayan Yunus Akyıldız. '  Yol çalışmaları için kendisinden ve hak sahibi olan annesi Emine Akyıldız'dan izin alınmadığını belirtti. 

Bahsi geçen yol çalışmasının hakkaniyet içerisinde sürdürülüp tamamlanması için kendisinden ve ailesinden rıza alınması gerekiğini ' belirtti. 

Kamu yararına olan her türlü faliyete sonuna kadar destek olduğumuzu belirtmek isteriz.

Bölgemizde tarım arazisinin azlığı nedeniyle yol çalışmalarının ne denli zor ilerleriğini bilincinde olduğumuzu belirtmek isteriz.

Sayın Muhtar Ahmet Akyıldız'ın öncülüğünde, bölge halkının bu yol için iki yıldır ne zorluklarla canla başla çalıştıklarının bilincindeyiz.

Bölge halkından edindiğimiz bilgiye göre; Yol yapımına karşı çıkan, rıza göstermeyen hak sahiplerine karşı hoş görününde tükenme noktasında olduğunu özellikle belirtmemizi istediler.

Yine bölge halkıdan edinidiğimiz bilgiye göre; kamu yararına olan yolun yapımına karşı direnç gösteren hak sahiplerinin önümüzdeki sezondan itibaren, yük taşımak için kullanılan teleferikler dahil hiç bir taşıma vasıtasının kullanımına izin verilmeyeceğini özellikle belirtilmesini istediler.

Kalkandere Haber olarak en kısa sürede olayın sulh yoluyla çözülmesi dileğiyle. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —