Tarih: 24.03.2015 19:43

RTEÜ İmplantoloji’de Güncel Yaklaşımlar

Facebook Twitter Linked-in

RTEÜ Diş Hekimliği Fakültesi tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Toplantı Salonu’nda birçok üniversiteden çok sayıda öğretim üyesinin katıldığı “İmplantoloji’de Güncel Yaklaşımlar ” konulu sempozyum düzenlendi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan programın açılış konuşmasını Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep YEŞİL DUYMUŞ yaptı.  Prof. Dr. Zeynep YEŞİL DUYMUŞ :“Fakültemizin hizmete başlamasının üçüncü yılı olmasına rağmen ikinci sempozyumumuzu düzenlemekten dolayı büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu sempozyumumuzu Rize’ye özgü otantik bir ortamda yaparak sizlere Rize havası solutmak istedik.” dedi ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Dekan Prof. Dr. Zeynep YEŞİL DUYMUŞ’un konuşmasının ardından programın sabah bölümünde Prof. Dr. Ata ANIL “Estetik Bölgede İmplant Uygulamaları” konusunda kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi.  Programın öğleden sonra devam eden bölümünde ise Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sedat ÇETİNER “İmmediyat İmplant Uygulamaları” ve Katip Çelebi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bora BAĞIŞ “İmplantolojide CAD/CAM Uygulamaları; Kişisel Dayanaklar” konulu sunumlarını yaptılar.

Program sonunda Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep YEŞİL DUYMUŞ tarafından  konuşmacılara katkıları dolayısıyla plaket takdim edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —