Tarih: 21.09.2016 15:18

Kalkandere'de İlköğretim Haftası

Facebook Twitter Linked-in

Kalkandere'de İlköğretim Haftası Kutlandı Öğrenciler ve öğretmenler üç ay süren yaz tatilinin ardından  yeni eğitim-öğretim yılı maratonuna başladı.

2016-2017 öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlama programı Kalkandere Kaymakamlık Meydanındaki Atatürk Anıtı'nın Önünde Yapılan Çelenk Sunma Töreninin Ardından Merkez Atatürk İlkokulu'nda devam etti.

Kalkandere Merkez Atatürk İlkokulu'nda Düzenlenen Programa, Kalkandere Kaymakamı Ömer Çimşit, Kalkandere  Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Tiryakı, Kalkandere Emniyet Amiri  Zeki Türkoğlu Tarım ilçe Müdürü Mehmet Taşkın,SYDV Müdürü Mustafa Kemal Yılmaz,İlçe Müftüsü Özkan Çelik Rize İl Genel Meclıs Üyeleri Mehmet Öztürk Mustafa Uzun Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Temsilcileri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Veliler Katıldı.

Saygı Duruşunda Bulunulması ve İstiklal Marşı'nın Okunmasıyla Başlayan Programda İlköğretim Haftası'nın İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Tiryakı Tarafından Anlam ve Önemini Belirten Konuşmaların ve Okunan Şiirlerin Ardından  Okulun 1. Sınıf Öğrencileri Okula Yeni Başlayan Öğrencilere 'Hoş Geldiniz' Diyerek Hediyeler Verildi.

HAYIRLI OLSUN

Törendeki Yapılan konuşmalarda yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunuldu Bu duygu ve düşüncelerle, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı fedakâr öğretmenlerimize emanet ediyor; yeni eğitim-öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz ve ailelerine, saygıdeğer öğretmenlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor; başarı dileklerimi ve sevgilerimi sunuyoruz.

Törenin ardından Kalkandere Kaymakamı Ömer Çimşit Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım Protokol Üyeleri Sınıfları Gezerek Öğrencilerle Sohbet Ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —