Tarih: 24.03.2015 09:37

İlyas Göre Kendirli'den Büyük Destek

Facebook Twitter Linked-in

Rize'de ilk kez yapılan AK Parti Rize milletvekili adaylarının belirlenmesi için temayül yoklamasında, sivil toplum kuruluşlarının oy kullanma işlemi sona erdi

AK Parti Genel Merkezi tarafından tüm Türkiye'de ilk kez uygulanan ,milletvekili adaylarının belirlenmesi için Sivil Toplum Örgütlerinin temayül yoklaması gerçekleştirildi.

Rize Ak Partiden aday Adayı olan 23 aday için bugün   Rize Kültür Park Altın Salon’da kurulan 9 sandıkta oy verme işlemi gerçekleşirken, oy verme işleminde bulunacak STK Başkan ve yöneticileri Ak Parti Rize’de milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan isimler için oy kullandı.

23 aday Aday adayı arasında yer alan  ve Rize'de gezmedik yer bırakmayan İlyas Gör, Kendirlili hemşehrilerinden büyük bir destek görmeye devam ediyor. Kendisine destek  vermek amacıyla Kendirli'den kalabalık sayaılabilecek arkadaş ved ostları yalnız bırakmadı.

 
 

Rize Kültür Park Altın Salon’da sabah 09.00’da başlayan oy verme işlemi 17.00’da sona erdi.

9 sandıkta oy kullanma işleminin gerçekleştiği temayül yoklamasında 1001 kişi oy kullandı. Oy zarfları, Ak Parti Genel Merkezine gönderilip orada sayım ve tasnifi yapılacak.

www.rizevizyon.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —