Tarih: 11.08.2016 13:20

BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ

Facebook Twitter Linked-in

BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ.     

Göklerden gelen emre eyvallah der inancımız gereği kaderimize razı oluruz.

 Bizlere ahmak diyenler, koyun diyenler, çoban diyenler bilsinler ki ahmak da, koyun da kendileridir. O ahmaklara çoban demiyorum. Çoban; Dağlarda gece gündüz demeden koyunlarının bakımını yapar, rızkını koyunlarının üzerinden sağlar, namusuyla yaşar ve yüce Yaradan’a şükür eder.

Kendini bilmez o ahmaklar ise olağanüstü bir yaratık olduklarını, Din istismarı yaparak Kendilerini mehdi olarak görerek, insanlara saygısı olmayan, şımarıklık, ukalalık ve şarlatanlık yaparak bir halt olduklarını zannederler. Kendilerinin oylarıyla diğer insanlarının oylarının bir olmadığına inanırlar. Türk karşıtı düşman güçleriyle el ele vererek ülkemizi kaosa sürükleme konusunda epeyce meraklıdırlar. Çiçeği, böceği, birkaç ağacı bahane ederek adına “GEZİ PARKI” dedikleri düzmece sergilenmiş oyunu oynamak için yedi düvelle bir araya gelerek ülkemizi karıştırmak için gecelerini gündüzlerine katarak, çevresinde ne varsa yakıp yıkmayı bir amaç ederek ülkemizi çıkmaza sokmaya çalışırlar.  Sergilenen bu oyuna kendilerinden başka inanan çıkmayınca, dış güçler tarafından ülkemizde yetiştirilmiş olan vatan hainleri tohumlarının semeresini almak için içimizde bizden biri gibi görünen vatan hainlerini ve terör örgütünü devreye sokarak Türkiye Cumhuriyetini top yekûn ortadan kaldırma planlarını devreye sokmaya karar verdiler ve kendi silahımızla bizleri vurmaya başladılar.    

                Dini duygularımızı sömürerek, insan sureti görünümlü FETO iblisine ülkemizi karanlıklara sürüklemek için işbaşı emri verilerek kardeşi kardeşe kurşun sıktırarak şeytanın bile aklına gelmeyecek planlarla işe koyuldular. İnançsızlıkları sebebiyle, Allahın planlarının üstüne plan yok turu akıllarına bile getirmediler.

                Türk milleti bitti demeden bitmeyeceğini Çanakkale’den sonra bir kere daha tüm dünya 15 Temmuzda göstermiş olduk. İçimizden hain olarak çıkanlar ve çıkma hevesi olanlar kulaklarına küpe etsinler ki. Biz Türkler; Bitmiş olan diş macunundan bir fırçalamalık macun çıkarırız, Pil bitince ısırırız biraz daha kullanırız, Tüp bitince sallarız, Şampuan bittiğinde su koyar çalkalarız, keçeli kalem bitince kolonya koyarak kullanmaya devam ederiz, kurşun kalem bitmeye yakın arkasına ilave aparat takarak kullanırız. Zeytinyağı biter ters çevirir kapağına sızdırırız, pantolon eskiyince yama yapar giyeriz. Motor kayışı kopunca kadın çorabı bağlarız, Akü bittiğinde arabayı vurdururuz. Gemileri Denizden yürütemediğimiz zaman karadan yürütürüz. Silahta mermi biter süngü takar veya dipçikle savaşırız. Silahsız olduğumuzda tankın önüne ölümüne yatarız, Düşman kurşununa karşı göğsümüzü siper eder, ya ŞEHİT ya da GAZİ oluruz ama her halukar da Düşmana geçit vermeyiz. Ülke Bağımsızlığı tehdit edildiğinde silahsız dahi olsak Şehadet şerbeti içerek şehit olmayı onur sayar Düşmana karşı koyarız.

                Kısacası; Dostlarımıza güven, Düşmanlarımızın korkulu rüyası oluruz. Türkiye Cumhuriyetinin dostları da düşmanları da şunu bilmeli “ TÜRKLER BİTTİ DEMEDEN HİÇBİRŞEY BİTMEZ” demek suretiyle 15 Temmuz şehitlerimize Allahtan rahmet, Gazi kardeşlerimize acil şifalar diliyorum.

                Harun Uzun

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —