Tarih: 05.07.2016 22:00

Başkan Kasap’a Teşekkür Plaketi

Facebook Twitter Linked-in

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a Yemişlik, Erenköy ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nce köylerine yapılan hizmetlere olan desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Rize Merkez’e bağlı Yemişlik Köyü’nde düzenlenen iftar yemeğinde köylerinde olan su sorununun çözülmesi ve diğer hizmetlerin verilmesi noktasında sunmuş olduğu desteklerden dolayı Başkan Kasap’a dernek adına plaketini Çaykent Belediye Başkanı Hasan Kara takdim etti.

Düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, İstanbul Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Rize Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Necmettin Birinci, ilçe ve belde belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar yemeği öncesinde Rize’nin yerel bir televizyon kanalı aracılığı ile canlı yayın gerçekleştirildi. Yemeğin ardından ise protokol üyelerine plaket takdimi ve teşekkür konuşmaları gerçekleştirildi.

Programın ardından Elmalı Köyü merkezine geçilerek burada bir çay ocağında vatandaşlarla sohbet edildi. Burada bir süre, Başkan Kasap ve AK Parti Rize İl Başkanı Avcı vatandaşların soru, istek ve görüşlerini dinledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —