Tarih: 03.06.2016 15:06

Kalkandere Okullarında Tübitak Fuarı

Facebook Twitter Linked-in

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen Eğitimde İşbirliği Protokolü kapsamında Kalkandere Merkez Atatürk Okulu -Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi Okulu Kalkandere Çayırlı Okulu 4006 Tübitak Bilim Fuarı düzenlendi.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen Eğitimde İşbirliği Protokolü kapsamında ülke genelinde ve ilimizde 4006 Tübitak Bilim Fuarları düzenleniyor. Bu fuarlardan birisi de Okullarımızda düzenlendi. düzenlenen Bilim Fuarının açılışını Kalkandere Kaymakamı Ömer Çimşit Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Tiryakı  ‘yaptı. Açılıştan Sonra  öğrencilerin danışman öğretmenleri rehberiliğinde gösteri deneyleri de yaptı.Fuar kapsamında Kalkandere okulları öğretmenlerinin danışmanlığında  öğrencilerin hazırladığı biri birinden güzel  proje sergilendi.
Düzenlenen Etkinliğe Kalkandere Kaymakamı Ömer Çimşit Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Tiryakı, Kurum Müdürleri Şube Müdürleri , Okul müdürleri ve idarecileri ile öğretmen, öğrenci, veliler ve Vatandaşlar katıldı. Fuardaki projeleri gezen ziyaretçiler, fuar alanını ve projeleri beğendiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Tiryakı, bir süre zarfında projelerin yapıldığını ifade ederek, Öğrencilerimiz bu projelerin hazırlanma sürecinde  danışman öğretmenleri ve arkadaşlarıyla yoğun bir grup çalışması yaparak gerçek anlamda birlikte çalışma ve işbirliği gibi davranışları edindiler. Fuar alanının ve projelerin hazırlanmasında emeği geçen herkese, özellikle proje hazırlamada istekli olan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu fuarların proje hazırlamada özgüven eksikliğinin giderilmesinde olumlu katkıları olacağı kanaatindeyim dedi.

Düzenlenen 4006 Tübitak Bilim Fuarı ilçemiz Okullarında Sergilendi Öğrencilerimizin Yaptığı Çalışmaların ve Eserlerin Okul Alanlarında Sergilenmiş olup Bu Kapsamda Öğrenci Velilerinin Vatandaşların Daha Fazla Destek ve İlgi Göstermeleri Duyarlı Olmaları İstendi 

Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kalkandere Çayırlı Okulu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —