Tarih: 20.03.2015 23:05

6.Ankara Rize Günleri 2. Gün Kalkandere standı

Facebook Twitter Linked-in

Ankara’daki Atatürk Kültür Merkezinde Düzenlenen 6. Rize Günleri’nin İkinci gününde Kalkandere standına yoğun ilgi ve alaka ile  karşılandığı belirtildi.Rize Günleri 4 gün boyunca vatandaşların ziyaretine açık olacak.

Etkinliklerin üç gün devam edeceği Yapılan açılış konuşmalarının ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar stantları gezerek, konserlerle etkinliklere devam edildi.

Atatürk Kültür Merkezi’nde bu yıl 6. düzenlenen Rize Günleri etkinliklerinde Kalkandere kültürünü yansıtan standımız tüm Rizeli ve Ankaralı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. 

Halk eğitim Müdürlüğü ve Cezaevi Müdürlüğü Tarafından Hazırlanan, Kültürümüzü Yansıtan Ürünler Tüm İlgileri Üzerine Çekti. Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, Kalkandere Ak parti İlçe Başkanı Hasan Ayyıldız' il Genel meclis Üyeleri Mehmet Öztürk' Mustafa Uzun' Ankara Kalkandereliler Derneği Başkanı İdris Kansızoğlu'  Kalkandere Yazı İşleri Müdürü Ali Rıza Kal'Kaymakamlık Personeli Mehmet Akyılldız' Belediye Muhasebe Müdürü Mustafa Uzun' Dülgerli Köyü eski Muhtarı Abdülaziz kurtuluş'un Katıldığı Kalkandere Standına çok sayıda davetli Katıldı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —