Tarih: 30.03.2016 14:39

KUPA RİZE BELEDİYESİ’NİN OLDU.

Facebook Twitter Linked-in

Rize Belediyespor U-16 futbol takımı, Play-Off Ligi 3. Hafta karşılaşmasında Çayelispor U-16 takımını 3-1 mağlup ederek Rize Şampiyonu oldu.

Derepazarı İlçe Stadında oynanan final maçında Rize Belediyespor U-16 futbol takımına şampiyonluğu getiren golleri Yunus Kaya, Bayram Artar ve Mustafa Koray Terzi kaydetti. Genç futbolcu Mustafa Koray Terzi aynı zamanda bu sezon hem takımının hem de U-16 Liginin 15 golle, en fazla gole imza atan ismi oldu. U-16 ekibinde bu sezon Burak Çakmak 10 gol, Yunus Kaya ise 8 gole imza attı.

LİGİ NAMAĞLUP LİDER BİTİRDİ

A Grubunda 8 galibiyet ve 2 beraberlik alarak yenilmeden namağlup lider olan Rize Belediyespor U-16 takımı, rakip kalelere 48 gol göndererek yine grubunda en çok gole imza atan takım olmuştu. 3 maçın oynandığı Play-Off Liginde ilk maçta Fındıklıspor U-16 ekibini 6-2, ikinci maçta Ardeşenspor U-16 ekibini 3-1 mağlup eden Rize Belediyespor, son maçta ise Çayelispor U-16’yı 3-1 mağlup ederek Play-Off Ligini de namağlup tamamladı ve şampiyonluk kupasını kaldırdı.

3 SEZONDUR NAMAĞLUP ŞAMPİYON

Rize Belediyespor Teknik Sorumlusu Cengiz Uçak yaptığı açıklamada: 'Yeni bir şampiyonluk kupasını daha kazandıkları için çok mutlu olduğunu belirterek, “3 sezondur namağlup şampiyon olan bir ekibiz. Sezon başında 3 as oyuncumuzu Çaykur Rizespor’a verdik. Bu isimlerden Berat Vardal geçen hafta bir maçta attığı 9 golle bizleri gururlandırdı. Aynı zamanda Batuhan Mert ve Serhat Kurtkaya da yine Rizespor’a verdiğimiz diğer isimlerdi. Bu önemli eksikler olmasına rağmen bu sezon yine grubumuzda şampiyon olduk. Bu da Belediyespor’un gücünü ortaya koymaktadır. Futbolcularımı tebrik ediyorum” dedi.

Başarının bir ekip işi olduğunu belirten Uçak, “Rize Belediyespor altyapısından iyi ve kaliteli sporcular yetiştirmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. Bu anlamda desteklerinden ötürü başta Rize Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap olmak üzere, Kulüp Başkanımız Mustafa Köroğluna, bu yolda emek sarf eden Antrenörlerimiz Samet Papaker, Tekin Uzman ve Abdülkadir Çelik Hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —