Tarih: 29.10.2015 16:22

Kalkandere 29 Ekim Bayramı Kutlamaları

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyetimizin 92. yıl dönümü kutlamaları kapsamında 28 Ekimde Kaymakamlık meydanında Atatürk anıtına çelenklerin sunulması ile başlayan program, Merkez Atatürk okulunda devam etti.

Sunuculuğunu Mehmet Ali Dabak’ın Yaptığı Etkinliğe Kaymakam beraberinde İlçe jandarma Garnizon Komutanı ,Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, protokol üyeleri ile törene katılan vatandaşların, ve öğrencilerin bayramını kutladı. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Aziz Şehitlerimizin anısına Saygı Duruşu yapılıp İstiklal Marşı okundu. Sonrasında kürsüye çıkan Kalkandere Kaymakamı Ömer çimşit, Cumhuriyetin 92. yıl dönümünde günün anlam ve önemine dikkat çeken bir konuşma yaptı. Cumhuriyetimizin 92. kuruluş yıl dönümünün Bugün, millî kurtuluş mücadelemizin başarıya ulaşmasının ardından, milletimizin yeni bir devlete ve cumhuriyete kavuşmasının 92. yıl dönümünü kutlamaktayız' dedi.

Konuşmaların ardından Öğrenciler tarafından okunan şiirler vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Kalkandere Merkez Atatürk okulunda düzenlenen etkinliğe , Kalkandere Kaymakamı Ömer Çimşit , İlçe Garnizon Komutanı Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, ilçe Milli Eğitim Müdürü Davut Tiryakı  ile diğer protokol mensupları, adli ve askeri personel, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —