Tarih: 07.09.2015 13:24

Genel Kurmay'dan Köseoğlu’na Teşekkür

Facebook Twitter Linked-in

Genelkurmay başkanlığı son günlerde artan terör olayları sonrası”Gönüllü” askerlik için

www.rizevizyon.comTSK-ya 3 bin başvuru olduğunu açıkladı.Bunlardan Biride Güneydoğu’da Görev yapmış eski Komando Çavuş Osman KÖSEOĞLU.

7 haziran seçimleri sonrası artan terör olayları sonrası Türkiye’nin her tarafından Genel Kurmay başkanlığına binlerce gönüllünün baş vurduğu belirtiliyor.

Bunlar biride Rize’den Osman Köseoğlu,Yıllar önce Güneydoğu da Komando çavuş olarak başarıyla görev yapan, bugün www.rizevizyon.comÇaykur genel Müdürlüğü Güvenlik departmanında Kamu görevlisi  olarak görev yapan , aynı zamanda rizevizyon internet sitesin in’de imtiyaz sahibi olan Köseoğlu, Ağustos ayında BİMER VE Genel Kurmay Başkanlığına Baş vurarak gönüllü olarak görev almak istediğini belirtti.  


Köseoğlu’nun resmi makamlara Mail Üzerinden gönderdiği ileti şöyle:  25 yıl önce Tunceli Ovacık 1. Komando bölüğünde, komando çavuş www.rizevizyon.comolarak büyük bir şevk ve azimle bölücü Vatan Bayrak din düşman pkk lı teröristlere karşı başarıyla mücadele vermiş bir vatanseverim. Aradan yıllar geçmesine rağmen bu dış destekli emperyalist kan emici  ermeni topluluğuna karşı devletimizin verdiği kararlı mücadele her kesin malumudur.

Son zamanlarda işi iyice azıtan bu vatan düşmanlarının çözümden hukuktan anlamadıkları bunların sadece silahlı güçle yola getirileceklerini biliyoruz.25 yıllık tecrübe ve deneyim sahibi olmam vesilesiyle , O  bölgenin kırsalını ve mezralarını çok iyi bildiğimden, gönüllü olarak bu din düşmanı ayrılıkçılara karşı tekrar o bölgede görev yapmak istiyorum gereğinin yapılmasını arz ederim.

Genel Kurmay başkanlığından Osman Köseoğlu’da gönderilen Teşekkür mesajı:

www.rizevizyon.com  www.rizevizyon.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —