Tarih: 16.08.2015 12:33

Kalkanderespor Yeni sezon Öncesi Toplantısı

Facebook Twitter Linked-in

Kalkanderespor Kulübü Yeni Yönetimi Ali ersoy Başkanlığında 2015-2016 Futbol Sezonu Öncesi Yemek'te Bir Araye Geldi.

Kalkanderespor Kulübü Yönetimi Yemekli Toplantıda Buluşup Yeni Sezon Hazırlıkları ve Yapılacak Çalışmalar İçin  start Verdi Hayırlı Olsun

Kalkanderespor Kulübu Ali Ersoy  başkanlığında Yemekte bir araya gelen kulüp yönetimi, başarı çıtasını yükseltmek için kararlar aldı.

Mevcut durumun gözden geçirildiği ve yeni sezon için yapılacak çalışmaların değerlendirildiği toplantıda yönetim kurulu da işbölümü yaptı. Ayrıca toplantıda, sporun tabana yayılması, daha çok kişinin spor yapması, spora genç yaşta başlanılması ve tesislerin daha çok kullanılması için yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Kalkanderespor kulübü Başkanı Ali Ersoy  ise Kalkanderespor’un başarılı bir takım olduğuna vurgu yaparak, ‘Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte başarılı bir toplantı gerçekleştirdik ve işbölümü yaptık.

Kalkanderespor Kulübü olarak spora büyük önem veriyoruz ve sporcularımızın daha iyi fiziki koşullarda spor yapmaları için gayret ediyoruz. Kulüb Yönetimi olarak aldığımız görevin sorumluluğu ile kulübümüzü daha iyi noktalara taşımak ve Kalkanderespor’u sevdirmek için yeni projeler üretmeye devam edeceğiz. Amacımız başarı çıtamızı daha üst noktalara taşıyıp, ilçemizde spora hizmet etmektir. Genç yaşlı herkese sporu ve futbolu sevdirmek için çalışmalarımız sürecektir.

Kulübümüzün elde ettiği başarılarda bizlerin her daim yanında olan ilçe halkımıza, kulüp yönetimimize ve kulübümüze hizmet etmiş olan eski yönetim kuruluna da teşekkürler ediyorum” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —