Tarih: 17.07.2015 13:16

Kalkandere'de Bayramlaşma ve Ziyaretler

Facebook Twitter Linked-in

Rize Kalkandere İlçesinde Ramazan Bayramı Dolayısıyla Bayramlaşma Programı Düzenlendi.

Kalkandere Öğretmen Evi Salonunda Düzenlenen Bayramlaşma Programında Kalkandere Kaymakam Abdulkadır Umut Kasman, Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, İlçe Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Amiri,Kalkandere PMYO Müdürü,Kalkandere Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Ayyıldız, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Öztürk,Mustafa Uzun, Ankara Kalkandereliler Derneği Başkanı İdris Kansızoğlu,Kalkandere Vakfı Eski Başkanı İbrahim Eyüboğlu,Kalkandere Mhp İlçe Başkanı Muhammet Kansızoğlu,Kalkanderespor Kulübü Başkanı Ali Ersoy.ilçe idarecileri,Belediye Encümenleri Eski Kalkandere Belediye Başkanı Nihat Çolak,Kalkandere Eski İlçe Başkanı Erkut Tüfekçioğlu,Muhtarlar Vatandaşlar ile Bayramlaştı.

Bayramlaşmadan Sonra İlçe İdarecileri ve Beraberindeki Heyet Sırası İle Kalkandere Belediyesi İlçe Jandarma Garnizon Komutanlığı ve Cezaevi Askerlerını, Ziyaret Ederek Bayramlaştı.

Bayramlaşma Töreninde Konuşan Kaymakam Abdulkadır Umut Kasman Mübarek Ramazan Bayramını Beraberce Geçirmenin Mutluluğu İçerisindeyiz. Güzellik, Birlik, Beraberlik Dolu, Her Zaman Bir Öncekinden Daha Güzel ve Mutlu Bir Ramazan Bayramı Diliyoruz. Dedi

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —