Tarih: 13.07.2015 21:38

Kalkandere Belediyesi Geleneksel İftar Yemeği

Facebook Twitter Linked-in

Kalkandere Belediyesi ilki Geçtiğimiz Yıl Yapılan Halka Açık Geleneksel İftar Etkinliğini 2. si 13 Temmuz  Pazartesi Kadir Gecesi  Akşamı, Rize Caddesi Üzerinde  yapıldı.

Düzenlenen İftar yemeğine Yaklaşık 1500 Yakın  Kişinin Katıldığı Bu yıl 2. Gerçekleştirilen Geleneksel iftar Yemeğine Kalkandere Kaymakamı Abdulkadır Umut Kasman Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım AK Parti Kalkandere İlçe Başkanı Hasan Ayyıldız  il genel Meclis Üyeleri Mehmet Öztürk ve Belediye Meclis Üyeleri, Kalkanderespor Kulübü Başkanı Ali ersoy ve Yönetimi Muhtarlar Esnaflar Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve vatandaşlar Katıldı.

Kalkandere belediye Başkanı Kenan Yıldırım İftar Programından yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğe vurgu yapıp, katılımcıların Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını kutladı.  konuşmasının devamında; ”Sayın protokolün değerli üyeleri, değerli hanımefendiler, beyefendiler, sevgili çocuklar, ben de bu güzel akşamda bu mübarek ramazan gecesinde ramazanın bereketini rahmetini bizlerle paylaştığınız için bizi böyle kalabalık şekilde İştirak ettiğiniz iiçin hepinize teşekkür ediyorum. Bu akşam güzel Kalkandere  İlçemizde  hemşerilerimizle beraber olduk kalabalık bir ortamda ramazanın güzelliğini paylaştık. İnşallah bu ramazanlar hürmetine birlik ve beraberliğimiz, kardeşliğimiz hep böyle daim olur. Sürekli birlik beraberlik içinde oluruz. Birlik ve beraberliğimiz daha da pekişir. İftarın organizasyonunda emeği geçenlere, teşekkür ediyorum.şimdiden Kadir Gecenizi ve yaklaşan Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum Allah’a emanet olunuz.” İfadelerinde bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —