Tarih: 08.07.2015 15:46

Ankara Kalkandereliler Derneği İftar Yemeği

Facebook Twitter Linked-in

ANKARA KALKANDERELİLER DERNEĞİNİN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU İFTAR YEMEĞİNDE İZDİHAM. Ankara Kalkandereliler derneğinin geleneksel olarak her yıl düzenlemiş olduğu iftar programına Ankara da yaşayan Kalkandereli hemşerilerimiz büyük teveccüh gösterip iftar programına iştirak etmişlerdir. İftar programı Ankara Kızılay da bulunan Kalkandereli hemşerimiz Şaban Eyüboğlu’nun sahibi olduğu Eyüboğlu Otelde gerçekleşmiştir.

Ankara Kalkandereliler dernek Başkanı İdris KANSIZOĞLU ve yönetiminin ev sahipliğini yaptığı iftar programına; Ankara Kalkandereliler yönetimi, AKP İstanbul milletvekili Kalkandereli hemşerimiz Erkan KANDEMİR, Ankara Çubuk kaymakamı Cemal ŞAHİN, Kalkandere kaymakamı Ömer ÇİMŞİT, Ankara Rizeliler dernek başkanı fatih İslam KARAOĞLU, çok sayıda bürokrat hâkim, savcı ve Ankara da yaşayan Kalkandereli hemşerilerimiz iftar programına katılmışlardır.

Düzenlenen Yemekte bir konuşma yapan Başkan idris KANSIZOĞLU; Ankara Kalkandereliler derneğinin faaliyetleri hakkında misafirlere bilgi verdi. Başkan KANSIZOĞLU Ankara Rizespor’un son durumu ve gelecek sezondaki hedefleri hakkında düşüncelerini ifade etti. Tüm Misafirlerle tek tek ilgilenen başkan idris KANSIZOĞLU bizlere bu iftar organizasyonun da bu mekânı tahsis eden Eyüboğlu ailesine de teşekkür etti. Başkan KANSIZOĞLU artık Ankara’da daha da büyüdüklerini bugün yaşanan bu coşkulu kalabalığın bu büyümenin bir nişanesi olduğunu söyledi. Konuşmanın akabinde Başkan KANSIZOĞLU Ankara Rizespor’un şampiyonluk kupasını teknik heyete vermek için İstanbul milletvekilimiz Sayın Erkân Kandemir’i ve Ankara Rizeliler dernek başkanı fatih İslam karaoğlu’nu kürsüye davet etti. Kupa Töreni’nin ardından sohbetler edilip çaylar içildi. Son derece samimi bir hava içinde geçen iftar yemeği mutlu ve umutlu bir şekilde sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —