Değerli Hemşehrilerimiz;
Öncelikle vakfımızın temel değerlerine gönül vermiş, bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Hakkın rahmetine kavuşmuş olanlara Allah'tan rahmet diliyorum.
Devraldığımız bu emaneti, daha ileriye taşımak için yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte elimizi bir dönem daha taşın altına koymak için aday oldum.
Bu bir bayrak yarışıdır. Hedefimiz, kişisel başarı değil, vakfımızın başarısı ve toplumsal faydadır.
Yıllardır sivil toplum kuruluşlarında edinmiş olduğum bilgi birikim ile, vakıf kültürünün vermiş olduğu sorumluluğun bilinci ile Kalkandere Vakfı ve Derneğini değerli büyüklerimin taşımış olduğu bayrağı bir sonraki adımlara taşımak için yönetim kurulu arkadaşlarımla çalışmalarımıza devam edeceğiz.
